Foto: poetry circle Foto: poetry circle

Tot Zover

Museumnacht

Noteer zaterdag 4 november in je agenda! Dan vindt namelijk de jaarlijkse Museumnacht plaats. Deze avond is het museum geopend van 19:00 tot 02:00 uur. Ook worden er aanvullende activiteiten georganiseerd. Naast dat je natuurlijk de tentoonstelling Hier besta ik kan bezoeken, is er ook spoken word van de Poetry Circle, kun jij jouw eigen bucketlist met ons delen en een avondwandeling over de begraafplaats maken.


Death Poems

Poetry Circle verzorgt diverse spoken word opvoeringen met de dood als thema. Poetry Circle Nowhere is een landelijk platform voor schrijvende performers en performende schrijvers. Ze maken voorstellingen voor theaters, festivals, huiskamers, boomhutten en andere plekken. Zo stonden zij op Solar Festival, Oerol en nu dus in Museum Tot Zover. Wat doen zij met dit grootse thema?

Tijden: 20:00/ 21:00 / 22:00 / 23:00

Grave poetry walk

Heb jij wel eens 's avonds over een begraafplaats gewandeld? Dit is je kans! Loop langs verschillende graven, leer meer over de geschiedenis van begraafplaats De Nieuwe Ooster en volg de gids voor verrassende gedichten onderweg. Dat allemaal speciaal voor de Museumnacht en dus alleen deze avond te beleven. Wees op tijd, er is plek voor maximaal 15 personen.

Tijden: 19:30 / 20:30 / 21:30 / 22:30

Create your own bucketlist

Parachute springen? De wereld rond? Filosofie studeren? Wat wil jij nog allemaal doen voordat je dood gaat? Maak je eigen bucketlist en deel deze op de ‘bucketlist wall’. Wie weet laten we jouw wens in vervulling gaan.

Tijden: 19:00 tot 02:00