Pagina 1 van 2  > >>

Op donderdag 25 mei zijn het museum en café Roosenburgh van 13-17 uur geopend.
 

24-05-2017 | Nieuws

UITVERKOCHT | De Funeraire Academie organiseert op 26 mei een excursie naar de Romeinse Katakomben in Valkenburg. Met rondleiding en lezingen.

31-03-2017 | Nieuws

Especially for You is een luchtige tentoonstelling over een impopulair object: de doodskist.

Te zien vanaf 24 maart.

15-03-2017 | Nieuws

Zondag 5 februari opent Visiting Hours in de Tuinzaal. Tegelijk eindigt Best of Class 1 over dood & architectuur. De makers vertellen over hun project; architect en docent Chris Scheen geeft een inleiding.

24-01-2017 | Nieuws
De Funeraire Academie organiseerde op donderdag 15 december 2016 samen met Tilburg School of Humanities en het Meertens Instituut KNAW een symposium over levensverhalen.
17-10-2016 | Nieuws

Word donateur van Tot Zover!

Bent u al donateur van Museum Tot Zover? U kunt ons helpen de dood onder de aandacht te houden. Een donateurschap levert vele voordelen op.

Aandacht schenken aan de dood zien wij als onze voornaamste taak: kennis en bewustzijn vergroten en de dood meer bespreekbaar maken. Dat doen wij door middel van tentoonstellingen en educatie. En dat willen we blijven doen. Particulieren en bedrijven kunnen hieraan bijdragen door donateur te worden van Tot Zover. Een donateurschap levert bovendien vele voordelen op. 

Museum Tot Zover is een particuliere instelling en zodoende voor een groot deel afhankelijk van sponsors en donateurs. Dankzij de jarenlange ondersteuning van de hoofdsponsors Monuta, de Facultatieve Groep, Yarden, DELA en De Nieuwe Ooster kan het museum zijn werk doen. Er zijn ook zes sponsors: Bogra, Nuvema, Algemeen Belang, Axent, Vredehof, Myosotis en de PC Hooftgroep. Voor de financiering van tentoonstellingen doet het museum daarnaast meestal een beroep op de bekende cultuurfondsen.

Vele voordelen voor particulieren en bedrijven
Wie besluit het museum te steunen, krijgt daar ook iets voor terug. Een particuliere donateur ontvangt sowieso de nieuwsbrief, mag openingen van tentoonstellingen gratis bijwonen en krijgt vrijkaarten voor museumbezoek. Ook bedrijven hebben profijt van een donateurschap bij Tot Zover: personeel heeft gratis toegang en men huurt met korting een ruimte in het museum voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje.
Kijk hier voor een overzicht van alle voordelen voor donateurs.  

Donateur worden kan al vanaf €25 per jaar.

Alle informatie over de investering, wat het u oplevert en hoe u zich kunt aanmelden vindt u terug onder het kopje 'steun'.