Kleine Hein Corona Campagnebeeld 2020 Kleine Hein Corona Campagnebeeld 2020

Tot Zover

Een museumbezoek in coronatijden

Vanaf 4 juni mag het museum en de tentoonstelling Eat Love Die van Roos van Geffen weer open voor publiek! We maken momenteel alles in orde om je bezoek veilig en volgens de richtlijnen te laten verlopen. We kijken ernaar uit je weer te zien.


Een veilig museumbezoek

Als museum en café zijn we erg blij dat we weer open kunnen en mogen. In deze abnormale tijden zijn wij druk bezig om een veilig museumbezoek te kunnen waarborgen. Daarom vragen we jou als bezoeker om hier ook aan mee te werken, door bijvoorbeeld:

  • Je ticket vooraf online te reserveren. Dit ticket is enkel binnen het aangegeven tijdslot geldig: aan het eind van dit tijdslot sluiten wij het museum kort om grondig schoon te kunnen maken. Je bent op vr/za/zo dan nog wel van harte welkom in het café.
  • Niet naar het museum te komen bij verkoudheids- of griepverschijnselen. Hoe last-minute ook, annuleer gewoon je gereserveerde tijdslot - we vinden vast een ander plekje voor je wanneer je weer beter bent.
  • Vaak en grondig je handen te wassen.
  • 1,5 meter bij andere bezoekers vandaan te blijven.
  • Zo min mogelijk spullen mee te nemen. Het is niet toegestaan om rugtassen en/of weekendtassen mee te nemen in het museum. We bieden geen kluisjes aan en de onbewaakte garderobe is alleen geschikt voor kleine bagage. Handtassen zijn wel toegestaan op zaal in het museum (max. A3 formaat).
  • Vooral je gezond verstand te gebruiken. Zo breng je jezelf en anderen tenminste niet in gevaar!

Ons volledige protocol is hier  te lezen. Mocht je verdere vragen hebben, zijn we altijd bereikbaar via info@totzover.nl.


Bij Museum Tot Zover kun je in de tussentijd ook online terecht. Zo geniet je alsnog van ons funeraire erfgoed, dodelijke kunst en de universele thema's die daar vaak bij horen.

In het museum online vind je columns, achtergrondartikelen, scripties en oude exposities. Ook vind je informatie over de mooiste objecten uit de collectie!

TIP: Via onze virtual tour kun je een voorproefje op de tentoonstelling Eat Love Die krijgen.

Kijk hier