Trainer Thea neemt als voorbeeld een schop mee naar de klas. Oefening tijdens een gastspreker-workshop in september 2018 Trainer Thea neemt als voorbeeld een schop mee naar de klas. Oefening tijdens een gastspreker-workshop in september 2018

Tot Zover

Gastsprekers op een rij

Hier zie je de bevlogen ambassadeurs en gastsprekers van de lesmodule Doodgewoon in de klas. Ze hebben allemaal een training gevolgd bij Museum Tot Zover.

meer info

De gastsprekers hebben een beroep dat met dood te maken heeft. Ze komen kosteloos bij jou in de klas met een interessant verhaal over doodgaan, afscheid nemen en/of rouw. In alle openheid beantwoorden ze vragen van leerlingen en gaan ze in gesprek met de klas.

Ben jij een coördinator of leerkracht van groep 7/8 en wil je een gastles aanvragen? Kies een gastspreker uit jouw regio. Kijk voor meer informatie op de gastspreker pagina en/of mail de projectleider voor een aanvraag, l.cramwinckel@totzover.nl

Wil jij ook gastspreker zijn?

Het museumproject gastles in de klas hoort bij de lesmodule Doodgewoon in de klas. We breiden het netwerk gastsprekers elk jaar uit zodat we tot een optimale landelijke dekking komen.

Heb jij een beroep dat met de dood te maken heeft en vertel je daar ook graag over in de klas? Meld je aan voor de eerstvolgende training in 2020. Mail je gegevens met motivatie naar Laura Cramwinckel, l.cramwinckel@totzover.nl.