Bezoekers met een open en nieuwsgierige blik: hen beschouwen we eigenlijk ook als comité van aanbeveling! Beeld: Dia de los Muertos tijdens Museumn8 2021. Bezoekers met een open en nieuwsgierige blik: hen beschouwen we eigenlijk ook als comité van aanbeveling! Beeld: Dia de los Muertos tijdens Museumn8 2021.

Tot Zover

Comité van aanbeveling

Maak kennis met ons Comité van Aanbeveling.
Dit comité bestaat uit vooraanstaande personen uit de politiek, cultuur en de samenleving die met hun inzet en betrokkenheid de missie en visie van Museum Tot Zover steunen.

Gerdi Verbeet over het museum

"We zagen al die verschillende manieren van afscheid nemen.... In het museumcafé ontstond er toen zomaar een mooi gesprek met mijn kinderen en kleinkinderen. Over hoe dat bij ons zou zijn, wat we daar voor beelden en gedachten bij hebben. Vooral de kleinkinderen bleken er heel onbevangen over te kunnen praten. Ik ben enorm dankbaar dat dit bij leven en welzijn heeft kunnen gebeuren. Dit museum is belangrijk en verdient alle steun!"

Ann Demeester over het museum

"Ik ben echt een fan van Museum Tot Zover, er gebeuren daar altijd bijzondere dingen. Kunst is seks voor de geest, zeg ik altijd: het stimuleert je hersencellen, je creativiteit en je energie. Bij Tot Zover hebben ze dat perfect begrepen. Elke show die ik er gezien heb, prikkelde me en bracht me op nieuwe gedachten. Over het einde, maar vooral ook over het leven."