Blik op de Grote Zaal. Leer sterven aan de hand van Nederlands meest beroemde natuurkunsenaar. Expositie herman de vries * vergaan, 2022

Hallo partner!

Zie je overeenkomsten tussen de doelen van jouw bedrijf en die van Tot Zover? Heeft jouw organisatie ook belang bij het normaliseren van het gesprek over de dood? En ben je geïnteresseerd in een ambitieuze samenwerking voor de langere termijn? Dan gaan we heel graag met jou in gesprek om een mogelijk partnership te verkennen.


Fijn dat je overweegt partner te worden van Tot Zover. Jouw organsatie is van harte welkom. Partners zijn belangrijk voor ons: niet alleen vanwege de financiële ondersteuning, maar ook vanwege het draagvlak in de samenleving.

Samenwerken met Tot Zover kan op vele vlakken en in vele vormen. Van het exclusief gebruik van onze ruimtes tot een naamsverbintenis rond een grote tentoonstelling, van een op maat gesneden lezing in je organisatie/bedrijf tot het gezamenlijk financieren en ontwerpen van een voorlichtingsproject – wat ons betreft is alles bespreekbaar.

Klankbord
Daarbij nemen we het woord partner zeer serieus. We delen met onze partners zowel de dilemma’s als de successen, en we gebruiken ze met regelmaat als klankbord voor strategie en programmering. Andersom hebben partners profijt van onze kennis en expertise. Alleen door zó voeling te houden met het veld, kunnen we onze hubfunctie waarmaken.

Op het tableau naast onze ingang staan al mooie namen van partners als AFK, DELA, Monuta en de ZorgDienstenGroep. Maar er is zeker nog ruimte over…

Contact

Klinkt dit interessant? Mail naar g.sluiter@totzover.nl en we nemen z.s.m. contact met je op. We kijken uit naar het gesprek!