Muziek & literatuur over sterfelijkheid op zaterdag 26 oktober Muziek & literatuur over sterfelijkheid op zaterdag 26 oktober

Tot Zover

Hallo Dood!

Tijdens de Dutch Design Week 2019 in Eindhoven organiseert Stichting Watershed samen met Museum Tot Zover twee events met de dood als thema. Kom ook!


Naast een pop-up tentoonstelling van De kist al in huis - foto's van Saskia Aukema in het TAC, is er ook een bijzondere editie van The Last Supper, de diner-performance van Emma Berentsen. Als klap op de vuurpijl is het 26 oktober tijd voor Hallo Dood, een live event met optredens van o.a. Typhoon in het Parktheater van Eindhoven.

Hallo Dood is een live event van Watershed in samenwerking met Museum Tot Zover - een avond van muziek, en literatuur over, jawel, de dood. Tijdens deze avond kruipen we op de bank bij die goeie ouwe Magere Hein voor een mooi gesprek over de dood. Met een avond vol prikkelende muziek, literatuur, filosofie en visuele stroomstoten. Met Typhoon, Kader Abdolah, Lucky Fonz III, LouLou Elisabettie, Lisa Weeda en Juliet Gagnon dagen de talenten van Watershed de dood uit: welke rol speelt de dood in ons leven? En waarom zijn we er eigenlijk bang voor?

Deelname

Schuif je aan voor een speciale maaltijd bij The Last Supper? Van de vier avonden is er nog slechts plek op donderdag 24 of vrijdag 25 oktober.
Tickets

Of zien we je bij het live event Hallo Dood?
Tickets

De pop-up 'Kist al in huis' van Saskia Aukema is te zien in het Temporary Art Centre (TAC) van 19 tm 27 oktober. Voor entree is een algemeen DDW-ticket geldig.
Tickets