Tot Zover

Workshop Suikerschedels Maken

Doe mee met de workshop Suikerschedels maken onder begeleiding van kunstenaar Carmen Schabracq! Bekijk haar kleurrijke maskers geïnspireerd door El dia de los Muertos (de dag van de doden) in Mexico en ga zelf aan de slag. Aan het eind van de workshop neem je je eigen fleurig en zoet kunstwerk mee naar huis.

E-ticket

In de expositie staren de kleurrijke maskers van Carmen Schabracq je uitdagend aan. Tijdens haar verblijf in Mexico leerde de kunstenaar over de Dag van de Doden, waar de overledenen even terugkeren op aarde om te eten en drinken met hun nog levende geliefden. De maskers, suikerschedels en offeraltaars die voor deze dag gemaakt en gebruikt worden inspireerden haar in haar eigen serie maskers.

Tijdens de herfstvakantie begeleidt Carmen de creatieve workshop 'Suikerschedels maken'. Doe je mee?

Praktische informatie

  • Zaterdag 21 oktober 11:00-12:30 uur
  • Zaterdag 21 oktober 14:00-15:30 uur
  • Locatie: Museum Tot Zover (de Tuinzaal), Kruislaan 124, Amsterdam
  • Doelgroep: Alle leeftijden vanaf 7 jaar
  • Deelnametarief €7,50
  • Wees er snel bij, want aantal deelnemers per workhop is max. 15!

E-tickets

Over Carmen Schabracq

Carmen Schabracq (Amsterdam, NL, 1988) maakt schilderijen, sculpturale installaties, maskers en performances waarin de theatraliteit van het leven een belangrijke rol speelt. Ze verzamelt verhalen uit verschillende mythen, tradities en haar eigen ervaringen en gebruikt deze om collageachtige visuele verhalen te creëren. Het masker is een terugkerend object en thema in haar werk, dat ze gebruikt om de complexiteit van de menselijke identiteit te verkennen. Een masker is een hulpmiddel binnen een ritueel of performance, om 'de ander' te worden en ze speelt hier op verschillende manieren mee.

Vragen? Mail Lizz Heijn, comunicatie & events medewerker, l.heijn@totzover.nl.


Lees verder