Museumentree & Café Roosenburgh Museumentree & Café Roosenburgh

Tot Zover

Vrijwilliger online communicatie

Hoe breng je de dood aan de man? Een hele uitdaging! Museum Tot Zover heeft als missie de dood beter bespreekbaar te maken en mensen aan te zetten tot reflectie op sterfelijkheid. We kiezen daarvoor een frisse en open benadering. Wil jij ons daarbij helpen? Lees dan verder.


Vrijwilliger online communicatie & social media

8 uur p/w

Functieomschrijving
Museum Tot Zover timmert de laatste jaren flink aan de weg met een aansprekende collectie en tentoonstellingen op het gebied van kunst en fotografie rondom sterfelijkheid. Er zijn grote ambities met de doorontwikkeling van het kenniscentrum, het educatief programma en maatschappelijk relevante exposities.

Bij deze ambities past een creatieve vrijwilliger online communicatie die goed op de hoogte is van social media. Onder begeleiding van de Marketing & Communicatie medewerker ben je verantwoordelijk voor het meedenken over en uitvoeren van de social media-plannen van het museum, en het sterk vergroten van de online aanwezigheid van Tot Zover.


We zoeken iemand die:

  • goed op hoogte is van ontwikkelingen in sociale media (met name facebook, instagram & twitter)
  • taalvaardig is in het Nederlands en Engels en wervend kan schrijven
  • visueel is ingesteld en enige kennis heeft van beeldbewerkingssoftware
  • affiniteit heeft met het museum
  • de museumtentoonstellingen en activiteiten op een creatieve en enthousiasmerende naar buiten kan brengen
  • 8 uur per week beschikbaar is

Hoe maken we je wegwijs?
Je krijgt een introductie over wat er in het museum te zien en te doen is. Je werkt in een klein en enthousiast team en krijgt directe begeleiding van de vaste marketing en communicatie medewerker. Er is bij Museum Tot Zover altijd wel wat te beleven en je leert voortdurend over dingen die je elders niet zo gauw tegen komt.

Werktijden
Er is behoefte aan je inzet voor minimaal 8 uur per week. Hoe deze uren ingedeeld worden? Dat stemmen we met elkaar af.

Geïnteresseerd?
Wil jij ook als vrijwilliger werken bij Museum Tot Zover, de culturele parel in Amsterdam Oost? Wanneer je bij ons werkt, heb je in ieder geval een goed verhaal op feestjes en partijen. En ja, wij spreken uit ervaring.
Daarbij bieden we:

  • Een reiskostenvergoeding
  • Korting op artikelen uit de museumwinkel
  • Regelmatige vrijwilligersbijeenkomsten en uitjes
  • Maar bovenal een fijne werkomgeving met veel leuke collega’s!

Hoe kom ik in aanmerking?
Voor vragen kan je contact opnemen met Roos Bekkenkamp (Marketing & Communicatie Tot Zover), te bereiken op telefoonnummer 020-6940482 of via r.bekkenkamp@totzover.nl.
Als je gelijk je motivatiebrief en CV wil mailen dan kan dat natuurlijk ook: neem dan contact op met ons Hoofd Interne Zaken, Hanita Koopmans: h.koopmans@totzover.nl. Vermeld daarbij dat het om de vacature vrijwilliger online communicatie gaat.