Museumentree & Café Roosenburgh Museumentree & Café Roosenburgh

Tot Zover

Vrijwilligers

Museum Tot Zover en Café Roosenburgh worden draaiende gehouden dankzij een kleine vaste staf en vele fantastische vrijwilligers. Iedereen draagt een (graf)steentje bij!


Met onze gezellige vrijwilligersbijeenkomsten en jaarlijkse uitjes heeft het team altijd wat leuks te doen. Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken momenteel vrijwilligers voor de volgende functies:


Over Café Roosenburgh en Museum Tot Zover

Café Roosenburgh is een prachtige ontmoetingsplek met goed zicht op het omringende groen van De Nieuwe Ooster. Als het weer het toelaat is het heerlijk om buiten te zitten. In deze bijzondere omgeving kunnen museumbezoekers, nabestaanden, groepen of parkbezoekers genieten van koffie met een lekker stukje taart, kleine lunchgerechten, of een goed glas wijn.

Museum Tot Zover is ook wel de verborgen culturele parel van Amsterdam Oost. Het museum vertelt over onze omgang met de dood in het verleden, heden en de toekomst. Met een frisse en open benadering stimuleert het museum reflectie op sterfelijkheid en daarmee waardering van het leven. De exposities zijn ontroerend mooi!