Roos van Geffen, Onscherpe dagen (2018) serie van 7, c-print op aluminium, 60 x 40cm Roos van Geffen, Onscherpe dagen (2018) serie van 7, c-print op aluminium, 60 x 40cm

Tot Zover

Tickets & tijden

De prachtige tentoonstelling EAT LOVE DIE is wegens succes verlengd tot 15/11.

Van donderdag t/m zondag is het museum open voor maximaal 10 personen per tijdslot van 1 uur. Op de woensdagen zijn er privébezoeken te reserveren.

Sinds 7 augustus vragen wij onze bezoekers om hun contactgegevens achter te laten ivm de nieuwe overheidsrichtlijnen. Als je al een online ticket hebt geboekt, hoeft deze registratie niet alsnog bij binnenkomst.

TICKETS

DONDERDAG - ZONDAG
Van donderdag tot zondag is het museum geopend voor maximaal 10 personen per tijdslot. Per dag zijn er 4 tijdslots van 1 uur beschikbaar. Heb je een Museumkaart? Reserveer dan ook alvast (gratis) online je kaartje. Je kan aan de deur een ticket kopen, alleen met het risico dat de kaartjes dan al uitverkocht zijn. Wees dus goed voorbereid en  koop hier je tickets online!

LET OP: Een ticket is alléén in het aangegeven tijdslot geldig. Dat houdt in dat een gereserveerd museumbezoek van 11:00 tot 12:00 enkel in deze periode geldig is, en dat om 12:00 het bezoek beëindigd moet worden. Op deze manier kunnen wij het museum tussen de tijdslots door goed schoonmaken.
 

WOENSDAG
Iedere woensdag stelt het museum tickets beschikbaar voor privébezoeken. Dit houdt in dat jij (en je gezelschap) in het geboekte tijdslot het hele museum voor jezelf hebt. De kosten voor dit exclusieve entree zijn 40 euro per bezoek. Hiermee heb je niet alleen een rustige en inspirerende museumervaring, maar steun je het museum ook enorm. Deze tickets zijn geldig voor één huishouden, in lijn met de voorschriften van het RIVM.  boek hier je privébezoek!

PRIJZEN

Privébezoek (voor 1 gezelschap) 40,-
Volwassenen 7,-
Jongeren 13 tm 18 jaar / 65+ / CJP / Collegekaart / Stadspas  5,-
Museumkaart / I Amsterdam City Card / ICOM   gratis
Kinderen t/m 12 jaar   gratis

TIJDSLOTS

Blok 1: 11.00 – 12.00 

Blok 2: 12.15 – 13.15 

Blok 3: 13.30 – 14.30 

Blok 4: 14.45 – 15.45 


Koffie en cake?

Van donderdag t/m zondag is ook Café Roosenburgh geopend. Zo kan je nadat je de expositie gezien hebt nog even gezellig napraten. Op woensdag is het café gesloten. Sinds 7 augustus zijn onze bezoekers verplicht om hun contactgegevens achter te laten ivm nieuwe overheidsrichtlijnen. Als je al een online ticket hebt geboekt, hoeft dit niet alsnog in het café.


PIN ONLY Bakkie troost achteraf? In Café Roosenburgh kan je alleen met een pinpas betalen.