Roos van Geffen, Onscherpe dagen (2018) serie van 7, c-print op aluminium, 60 x 40cm Roos van Geffen, Onscherpe dagen (2018) serie van 7, c-print op aluminium, 60 x 40cm

Tot Zover

Tickets & tijden

Museum Tot Zover is weer geopend en de prachtige tentoonstelling EAT LOVE DIE is gelukkig weer te bezoeken. Op deze pagina staan de maatregelen die wij hebben getroffen voor een veilig, rustig en vooral inspirerend museumbezoek.

Op donderdagen zijn wij geopend voor privé-bezoeken. Op de vrijdag, zaterdag en zondag voor maximaal 10 personen per tijdslot van 1 uur. Lees hieronder meer en hoe je kunt reserveren.

Tickets aan de deur kopen kan sinds 1 juli, maar voor een gegarandeerd ticket boek je gewoon even online!

PROTOCOL

e-tickets

Vanwege de constant veranderende situatie, verkopen wij vooralsnog enkel tickets voor de maanden juli en augustus. Privétickets voor donderdag zijn hier te bestellen, normale tickets voor vrijdag/zaterdag/zondag hier.

Privé-bezoek donderdag (voor 1 gezelschap) 40,-
Volwassenen 7,-
Jongeren 13 tm 18 jaar / 65+ / CJP / Collegekaart / Stadspas  5,-
Museumkaart / I Amsterdam City Card / ICOM   gratis
Kinderen t/m 12 jaar   gratis
Audiotour   nvt

TIJDSLOTS

Blok 1: 11.00 – 12.00 

Blok 2: 12.15 – 13.15 

Blok 3: 13.30 – 14.30 

Blok 4: 14.45 – 15.45 


Tickettypes & tijden

DONDERDAG
Iedere donderdag stelt het museum tickets beschikbaar voor privébezoeken. Dit houdt in dat jij (en eventueel je gezin) in het geboekte tijdslot het hele museum voor jezelf hebt. De kosten voor dit exclusieve entree zijn 40 euro per bezoek. Hiermee heb je niet alleen een rustige en inspirerende museumervaring, maar steun je het museum ook enorm. Deze tickets zijn geldig voor één huishouden, in lijn met de voorschriften van het RIVM. koop hier je privéticket

VRIJDAG / ZATERDAG / ZONDAG
Op vrijdag, zaterdag en zondag is het museum geopend voor maximaal 10 personen per tijdslot. Per dag zijn er 4 tijdslots van 1 uur beschikbaar. Je kan aan de deur een ticket kopen, alleen met het risico dat de kaartjes dan al uitverkocht zijn. Dus wees goed voorbereid en  koop hier je tickets online!

LET OP: Een ticket is alléén in het aangegeven tijdslot geldig. Dat houdt in dat een gereserveerd museumbezoek van 11:00 tot 12:00 enkel in deze periode geldig is, en dat om 12:00 het bezoek beëindigd moet worden. Op deze manier kunnen wij het museum tussen de tijdslots door goed schoonmaken.

Koffie en cake erbij

Op vrijdag, zaterdag en zondag is Café Roosenburgh geopend. Zo kan je nadat je de expositie gezien hebt nog even gezellig napraten. Op donderdag is het café gesloten. We kijken er naar uit om je weer te verwelkomen!


PIN ONLY Bakkie troost achteraf? In Café Roosenburgh kan je alleen met een pinpas betalen.