Kleine Hein Corona Campagnebeeld 2020 Kleine Hein Corona Campagnebeeld 2020

Tot Zover

Een museumbezoek in coronatijden

Sinds 4 juni mag het museum en de tentoonstelling Eat Love Die van Roos van Geffen weer open voor publiek! Er gelden wel nieuwe huisregels om je bezoek veilig en volgens coronarichtlijnen te laten verlopen. We kijken ernaar uit je weer te zien.

protocol

Een veilig museumbezoek

Wij zijn blij dat de deuren van het museum weer opengaan voor publiek. We doen er alles aan om je bezoek zo veilig en plezierig mogelijk te laten verlopen. Daarom vragen we jou als bezoeker om hier ook aan mee te werken, door bijvoorbeeld:

  • Je ticket vooraf online te reserveren. Dit ticket is enkel binnen het aangegeven tijdslot geldig: aan het eind van dit tijdslot sluiten wij het museum kort om schoon te kunnen maken. Je bent dan nog wel van harte welkom in het café.
  • Niet naar het museum te komen bij verkoudheids- of griepverschijnselen. Hoe last-minute ook, annuleer gewoon je gereserveerde tijdslot - we vinden vast een ander plekje voor je wanneer je weer beter bent.
  • Vaak en grondig je handen te wassen. We bieden desinfectie aan.
  • 1,5 meter bij andere bezoekers vandaan te blijven.
  • Vooral je gezond verstand te gebruiken. Zo breng je jezelf en anderen tenminste niet in gevaar!

Ons volledige protocol is hier te lezen. Mocht je verdere vragen hebben, mail info@totzover.nl.


Bij Museum Tot Zover kun je in de tussentijd ook online terecht. Zo geniet je alsnog van ons funeraire erfgoed, dodelijke kunst en de universele thema's die daar vaak bij horen.

In het museum online vind je columns, achtergrondartikelen, scripties en oude exposities. Ook vind je informatie over de mooiste objecten uit de collectie!

TIP: Via onze virtual tour kun je een voorproefje op de tentoonstelling Eat Love Die krijgen.

Kijk hier